besplatni domaci pornici

petak, 22. lipnja 2012.

Seks sa cerkom 5

- Nemoj misliti da tebe tata manje voli zbog toga. Ja sam mislio da si ti velika djevojka i da možeš shvatiti te stvari.
- Volim i ja tebe, tata - reče i još jače me zagrli i pribi se uz mene.
Poljubi me u obraz i još jednom, pa u vrat i u kosu.
- Ti si još uvijek tatina maza - rekoh.
- Ajde lezi sa mnom dok ne zaspem.
Legoh. Okrenula mi je leđa i rekla zagrli me. Zaglio sam je, a prokleta kita je počela da se diže. Odmakeo sam se malo od nje, ali se ona pomjeri i nasloni dupe na moju kitu.
Odlučih ustati, ali ona reče nemoj još ići. Ostah, a ona još jače pritisnu svoju guzu na moj kurac koji je bio već ko kamen tvrd.
- Lijepo je ovako kad me zagrliš. Vidjela sam danas šta ste radili ti i majka. Činilo se da uživate. Jel spavaš? - prošapta, ja odlučih da spavam. Okrenu se prema meni prodrma me par puta i ponovi pitanje. Kada se uvjerila da spavam okrenula se prema meni i počela da me mazi preko majice po grudima. Tiho reče volim te, i ruka joj krenu niže, prema grudima, i ne stade no nastavi do moje kite. Kad mi je ćerka dodirnula kitu, jedva sam se suzdržao da ne skočim, pocjepam joj potkošulju i gaćice i izjebem je kao najgoru kurvu. Odlučih ipak da se suzdržim, da pustim nju da misli da spavam i da vidim dokle je spremna ići. Lagano mi je mazila rukom kitu preko šorca. Ohrabri se i stavi mi ruku u šorc i stade ga drkati svojom malom rukom. Skide mi šorc i opkorači me, uze kurac u ruke i namjesti na ulaz u njenu malu pičkicu.  Pička joj je bila skroz vlažna, ali ipak veoma uska. Lagano je sjedala na moju kitu, svakim novim pokušajem
dozvoljavajući mom kurcu da prodire još dublje. Naglo se nabi na kitu skoro do jaja i ispusti glasan uzdah. I ja se uključih, pridigoh se i poljubih je jako. 
- Uh tatice, kako si dobar i velik. Mmm već dugo zamišljam ovo. Sanjan o ovome noćima. Liži mi grudi. Jebi me, jebi me kao sve druge što jebeš, vidjela sam i danas da želiš da me karaš. Voliš mlado meso i uske pickice. Voliš mlade kurvice? Jel voliš svoju ćerkicu? Jel voliš svoju ćerkicu nasađenu na kitu? - govorila je svašta, kao profesinalka, a jebala se kao klinka što i jeste bika. Ipak osjećao sam se kao u srednjoj školi kad sam prvi put jebao. Uzbuđen kao bik, ipak karao sam je nježno, ali poslije ovakvog govora moje ćerkice, osjetio sam da ne mogu više biti nježan da treba da je raskinem od kurca i da joj dam jebačinu koju će pamtiti. Naguzio sam je i tako jako jebao da je lupanje mojih jaja o njenu pičku odzvanjalo po kući. Bolio me kurac oće li me žena čuti, odlučio sam da ugodim mojoj ćerki i sebi. Ječala je i počela još glasnije da stenje, ubrzo je svršila i ja po njenoj okrugloj guzici, ledjima i kosi.

Nema komentara:

Objavi komentar